נוגדי קרישה והפסקה.

דיון מתוך פורום  לב האישה

25/04/2023 | 23:58 | מאת: מיכל

שלום לוקחת אליקוויס חמישה מיליגרם פעמיים ביום. צריכה לעשות בדיקות דם למחלת אפלה. הרופא אמר לעבור שלושה עד ארבעה ימים לפני לקלקסטן. האם 3 ימים בדיוק מיום נטילת אליקוויס פעם אחרונה זה בטוח יהיה טוב ולא יפריע לבדיקה או שעדיף להזריק 4 ימים או יותר? והאם אזריק ב 9 וחצי בבוקר זה בסדר לעשות את הבדיקה בלי זריקה למחרת ב 10 בבוקר? או שעדיף יותר מ 24 וחצי שעות לא להזריק? תודה רבה

זו שאלה המטולוגית יש לפנות לפורום המתאים ובעיקר לרופאים שנתנו את ההנחיה

מנהל פורום לב האישה