טכיקרדיה, סינקופה, הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  לב האישה

19/04/2023 | 18:40 | מאת: נוי

היי, אני בת 20 ובשלושה חודשים האחרונים התחלתי לסבול מטכיקרדיה, דופק מעל מאה לאורך כל היום, ופתאום יש פרקים של דופק מעל 130, שגורם לפעמים להתעלפות, סחרחורות, חום בגוף, עשיתי אקו ואקו מאמץ שיצא תקין , חוץ מזה שזה אירע טכיקרדיה במנוחה, הולטר לא הראה הפרעות קצב, רק אירועי טכיקרדיה במנוחה עד 130, אני ממש סובלת מהתןפעה הזאת, חלשה רוב היום, מתעלפת לעיתים קרובות, וכבר לא יודעת מה לעשות, בלוטת התריס תקינה אבל על הגבול של יתר, כבר שלושה חודשים שהדופק שלי לא ירד מ80, תמיד גבוה, וזה מתיש, אילו עוד סיבות יכולות לגרום לזה?

ראשית עלייך לגשת בהקדם להתיעצות אצל קרדיולוגים מתחום הפרעות הקצב ( אלקטרטפיזיולוגים לבירור מעמיק לרבות. ניטור ממושך יותר - שנית במקרה של עילפון מומלץ לפנות למיון ולשקול אשפוז

20/04/2023 | 14:38 | מאת: נוי

היום קמתי עם דפיקות לב מהירות, 160, ומאז הדופק לא יורד ממאה עשרים, השאלה אם יעשו עם זה משהו במיון, בפעם האחרונה שהייתי נשארתי ליומיים ושחררו לקהילה, הקרדיולוג בעוד הרבה זמן, מרגישה חולשה מאופרת מהדופק המהיר, השאלה אם יעשו עם זה משהו במיון ...?

מנהל פורום לב האישה