שאלה לגבי פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  לב האישה

21/02/2023 | 13:11 | מאת: סארה

שלום רב משנתיים עוברת בתקופת חרדות חזקות ועזבתי לימודים והשנה היה בסדר והתחלתי לימודים חדשים , מחודש כמעט עלתה עוד פעם תופעות חזקות של פעימות לב מוקדמות עשיתי כל מני בדיקות ומבחן מאמץ ואמר לי שהכל תקין רק יש פעימות מוקדמות ( אחת נראה לי)שאין להם סיכון , אבל הם מפריעות לי ומטרידים אותי וחוששת שזה יהיה יותר גרוע או שזה יפגוע בלב וכמעט לא יודעת להתרכז וללמוד ויש לי בחינות באוניברסיטה מה אוכל לעשות?

כיוון שהבירור לא העלה ממצא מדאיג ומוטיב החרדה בולט ממליצה טיפול בנושא זה

מנהל פורום לב האישה