הבנת תוצאות סיטי לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

15/02/2023 | 17:03 | מאת: אדה

Doctors - לוגו דף הבית ... פורום קרדיולוגיה - מבוגרים פורום קרדיולוגיה - מבוגרים הפורום יעסוק בשאלות הנוגעות למחלות לב במבוגרים , גורמי הסיכון למחלות לב ומניעתם, מחלות של מסתמי הלב,הפרעות קצב,אי ספיקת לב, מחלות לב בהריון, צינתורי לב , פעילות גופנית ושיקום הלב. למעבר לפורום לחצו כאן. קרא עוד 7613 הודעות 7250 תשובות מומחה כניסת מנהלים מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים שאלה חדשה חיפוש בפורום חיפוש מתקדם דופק מהיר, סחרחורות, (לת) 15/02/2023 | 05:05 | מאת: רוני בדיקה למצב הלב (לת) 15/02/2023 | 03:06 | מאת: משה הבנת תוצאות סיטי לב (לת) 14/02/2023 | 22:42 | מאת: אדה שלום, אישה בת 67, הרגישה דקירות וכאבים באזור הלב. הופנתה לסיטי לב. הייתי רוצה לבקש עזרה בהבנת התוצאות של הסיטי. חומר ניגוד : המטופל קיבל 85.00cc של אומניפק. תרופות שנתנו טרם הבדיקה חסם בתא במתן ורידי, קצב הלב 55פעימות לדקה. אנטומיה כלילית: Coronary Artery Segment/Stenosis/Plaque subtype Left Main / Normal Proximal LAD / 25-49% / Calcified Mid LAD/1-24%/Calcified Distal LAD/25-49%/Mixed 1st Diagonal/Unable to assess/Mixed 2nd Diagonal Proximal LCX/Normal Mid-Distal LCX/Normal 1st Marginal/Normal 2nd Marginal Ramus Intermedius Proximal RCA/Normal Mid RCA/Normal Distal RCA/Normal Posterior Descending Artery/Normal Posterolateral Branch/Normal מערכת דומיננטית Right סיכום קרדיאלי : הודגמה מחלה כלילית חד כלית משעותית asc. aorta 35 m"m ממצאים ריאות : המיצר תקין. שערי הריאות שמורים. בסריקת פרנכימת הריאות - אין לזהות גושים או קשריות חשודות. CAD RADS=4A

כמו שכתוה הודגמה מחלה כלילית (חסימות בעורקי הלב) משמעותית!! יש לפנות בהקדם לרופא/ה שהפנו לבדיקה לקבלת הכוונה להמשך ה הבירור והטיפול

מנהל פורום לב האישה