אי ספיקת לב טריקוספידלית קלה עד בינונית

דיון מתוך פורום  לב האישה

06/02/2023 | 23:18 | מאת: דנה

בת 48 לפני שנה וחצי עשיתי אקו לב ולא המשכתי את הבירור (בסיטי ראו נוזל ליד הלב ולכן עשיתי אקו) ממצאים אי ספיקת מטריאלית קלה אי ספיקת לב טריקוספידלית קלה עד בינונית ולחץ דם ריאתי בינוני מוערך כ40 לאחרונה עייפה מאוד( למרות שסיימתי לקבל ברזל בווריד) מציינת שיש לי קפיצות בל.ד עד ל-160/110 האם יש קשר? והאם לאור המצב באקו צריך טיפול כל שהוא?

בהחלט יתכן קשר בין יתר לחץ דם לעייפות וכן לממצאים המתוארים באקו יש להפגש ליעוץ רשמי לקבלת תשובות והכוונה טיפולית

מנהל פורום לב האישה