פענוח תוצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

30/01/2023 | 22:05 | מאת: Noa

שלום, גרה בחו"ל ואין כרגע אופציה לגשת לרופא במידי. הופנתי להולטר בגלל דפיקות לב מהירות. מה המשמעות של התוצאות? Age : 40 1 Ventricular beats 4 supraventicular beats 7.9% total time classified as artifact 0 Bradycardia beat 0 Pauses 82 Average heart rate 54 minimum heart rate 145 Maximum heart rate Ventricular ======= 1 singles Supraventicular ============== 1 runs 3 total beats in runs 3 beats in longest run (HR 112) 3 beats fastest run (HR 112) 1.1 Longest RR 35003 Tachycardia beats > 100(17%)

איני רואה כל ממצא מסוכן בבדיקה זו מעט פעימות מוקדמות שהן ממצא שכיח

מנהל פורום לב האישה