מה המשמעות של דופק מירבי?

דיון מתוך פורום  לב האישה

26/01/2023 | 16:11 | מאת: yoavi

שלום 1. מה ההיגיון מאחורי הקביעה של דופק מירבי (220 מינוס הגיל)? מה גם שלא כולם באותו מצב בריאותי ובאותו כושר גופני. 2. מה הסיכון בלעשות פעילות שמעלה את הדופק מעבר לדופק המירבי? 3. אדם שלמשל עולה 8 קומות וכמובן מרגיש קושי, צריך לחשוש שאולי הגיע לדופק המירבי והוא בסכנה? תודה

על אף שנשמע שרירותי - פרוטוקול אמנם קבוע בבסיסו אך בהחלט בר שינוי ובדכ עם התפתחות תסמינים / קושי הבדיקה מופסקת גם כשלא הושג דופק מטרה

מנהל פורום לב האישה