NSVT אחרי דלקת שריר הלב

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/01/2023 | 18:51 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 48 נשואה +3 . בהולטר אחרון NSVT. ברקע: דלקת שריר הלב קשה לאחר החיסון השלישי לקורונה. הדלקת לא אובחנה בזמן. הייתה הפרעת NSVT. ב 14.6.22 סינקופה לבבית. איבוד הכרה. אשפוז שבוע עם ניטור. חודשיים דיפיברילטור. טיפול בפרוקור שהופסק לאחר שהדלקת נרפאה ולכאורה ההולטר יצא ללא NSVT. כעת לאחר 4 חודשים מההולטר הקודם שוב VT קצר אחד. האם יש צורך בטיפול? זה מסוכן? מצריך קוצב לב? תודה

מדוע השאלה אינה מופנית לרופאים שעוקבים אחרייך? הרי את מושתלת דפיברילטור ובמעקב מרפאת הפרעות קצב? בבקשה לקבל הסברים מהרופאים המטפלים

04/01/2023 | 12:01 | מאת: מיכל

אני לא מושתלת דיפברילטור. היה לי דיפברילטור חיצוני. הסירו אותו אחרי חודשיים (וסט) שלכאורה הפרעת bsvt נרפאה כשהדלקת נרפאה. הרופא שמטפל בי אמר שהכל בסדר. אני מאוד חוששת. Nsvt יכולה להיות הפרעת קצב מסוכנת מאוד. בעיקר עם היסטוריה כמו שלי. אולי הדלקת חזרה? לי נראה שצריך לעשות אם אר איי בדחיפות עם הפרעת קצב כזאת והיסטוריה כמו שלי. אסור להתעלם. את מסכימה?

מנהל פורום לב האישה