פעימות ביממה 🙏

דיון מתוך פורום  לב האישה

07/12/2022 | 16:21 | מאת: Linoy

היי שלום בכל הולטר לב 24 שעות שאני עושה יוצא בממוצע 88 אלף פעימות לב ביממה ו100 פעימות מוקדמות טיפה מהחדרים בודדות, והשאר מהעליות על חדריות וזהו לב ביממה לא אמור לפעום 100 אלף ביום ? דופק שלי בממוצע 55-63 ואם אני בריצה בסביבות 111 לדקה, אקו לב במאמץ תקין לגמרי. מלחיץ שיש לי רק 88 אלף פעימות ביממה כי קראתי שצריך שלאדם יהיה 100 אלף ביממה... זה מצביע על משהו לדעתך באם כל הבדיקות הלבביות תקינות באופן כללי ?!

לא כל כך מבינה את השאלה ולא רואה בעיה בהולטר המתואר

07/12/2022 | 21:01 | מאת: Linoy

יש לי רק 88 אלף פעימות לב ביממה אחת.... שמתוכן 100 פעימות מוקדמות מעליות ובודדות מהחדרים .. אקו לב במאמץ תקין לגמרי. לא אמור להיות לבן אדם 100 אלף פעימות לב ביממה ?

מנהל פורום לב האישה