קריש דם וקלסטן

דיון מתוך פורום  לב האישה

26/11/2022 | 13:28 | מאת: מיכל

שלום, מצאו לי פקקת בוריד הטיביאלי והפופליטאלי. האם זה נכון שזריקת קלסטן היום שוות ערך לאליקויס 10 מ"ג לשבוע ובמקרה שזה ורידים שהם לא עם סיכון גדול לתסחיף ריאתי אפשר להתחיל אליקויס ולוותר על זריקות? אני פשוט התחלתי עם אליקוויס שנתן הרופא משפחה והתור להמטולוג רק עוד כמה ימים. דודה שלי טוענת שחייבים זריקות. רופא המשפחה דיי הסתבך עם זה תודה רבה

זו אינה שאלה לפורום טם יש לך הסתיגות לגבי המלצה רפואית שנתנה אנא יש לפנות לקבלת דיעה שניה רשמית

מנהל פורום לב האישה