מציאת חולים לפרויקט גמר ברפואה

דיון מתוך פורום  לב האישה

20/11/2022 | 09:26 | מאת: עזרה לפרויקט גמר

היי השם שלי הוא עופרי, אני תלמיד כיתה יב ברפואה, אני נמצא בתחילתו של פרויקט גמר ברפואה והנושא שלי הוא אוטם בשריר הלב. תהיתי אם תוכלי לעזור לי, אני צריל 2 חולים שעברו התקף לך בחצי שנה האחרונה ואני אוכל להיפגש איתם ולעשות להם ראיונות בנושא המחלה, כמובן שהכל בעילום שם וסודיות מובטחת.תודה.

בהצלחה רבה בפרויקט ראיון מטופלים בבית חולים דורש כמובן את הסכמתם . צריך להגיע למחלקה לראות מי מאושפז לבקשת את הסכמתם (לא לשלוח מייל ולא באמצעי אחר אלקטרוני.) אם היא /הוא מסכימים ניתן לראיינם ,

מנהל פורום לב האישה