איזו בדיקה מזהה אם יש צלקת בלב?

דיון מתוך פורום  לב האישה

09/11/2022 | 21:23 | מאת: אורי

ערב טוב מה זה התקף לב שקט? האם יכול להיות שאדם עבר אירוע לבבי איסכמי מבלי שידע על כך? א"כ זה קצת מתסכל ומפחיד, כי אפילו לא יודעים על זה. האם בדיקת א.ק.ג. שגרתית יכולה לזהות לא רק אם יש כעת בעיה אקוטית אלא גם אם אדם עבר אירוע איסכמי בעבר? את הצלקת שיש בלב (באזור שנפגע) מאירועים אם היו, איך ניתן לזהות? איזו בדיקה מזהה את זה? האם בדיקת אקו רגיל במנוחה תזהה או שיכול להיות אקו תקין לגמרי גם אם אדם עבר בעבר אירוע לבבי? תודה

התקף לב בהחלט יכול לעבור ללא תסמינים או תסמינים שלא זוהו / הודחקו . לכן חשוב לעבור בדירות תקופתיות להעריך קיום גורמי סיכון לטפל. בהם ולאזנם ולהיות קשוב מאד לגוף . התקף לב יכול ( לא חייב !) לתת סימנים באקג / בדיקת אקו / מיפוי לב וmri לב בחלקים או כולם

מנהל פורום לב האישה