בדיקת הולטר לחץ דם 24 שעות

דיון מתוך פורום  לב האישה

02/11/2022 | 23:12 | מאת: תמיר

ערב טוב בבדיקת הולטר לח"ד, איך יש לנהוג בזמן שהשרוול מתנפח? להפסיק פעילות? לעמוד? לשבת? להניח את היד על משטח? איך הבדיקה יכולה להיות אובייקטיבית אם המדידות מפתיעות ובזמנים לא נוחים? למשל בנהיגה, או בכל מיני מצבים כאלה (בוודאי שזה גם יהיה יותר גבוה מהמדידות הביתיות שבהן יש הנחיה על מנוחה). אדם שישן על הצד ושוכב על הצד של שרוול המדידה, האם זה פוגם במדידה? (מתאר לעצמי שההמלצה היא לישון על הצד השני, אבל בשינה זה לא בדיוק לפי התוכנית ובאופן מודע). תודה

למדוד בישיבה אחרי 10 דקות מנוחה כשהיד לצד הגוף על השולחן (למדוד ביד עם הערכים הגבוהים) לחץ דם משתנה מרגע לרגע והערכים משקפים את המצב לראות פעילות יומית מלאה מומלץ הולטר לחץ דם ל24 שעות

מנהל פורום לב האישה