תרשים אקג תקין על מה יכול ללמד?

דיון מתוך פורום  לב האישה

20/10/2022 | 15:41 | מאת: ניר

שלום האם תרשים א.ק.ג רגיל שמפוענח כתרשים תקין, האם זה שולל בעיות לבביות כמו איסכמיה חדשה או אף ישנה? עיבוי שריר הלב? עיבוי מחיצה וכדו'? בעיות משמעותיות במסתמים ועוד? כל הבעיות הללו יש להם ביטוי כלשהו (גם אם לא כאבחנה9 שמרמז על כך בתרשים א.ק.ג סטנדרטי? והאם בא.ק.ג רגיל יש סימנים למחלות הפרעות קצב אף שבזמן הבדיקה עצמה לא היתה הפרעת קצב (וממילא לא תתועדה)? תודה רבה

אקג תקין אינו שולל שום בעיה לבבית לרבות מחלת לב כלילית / מבנית / מסתמית או הפרעות קצב ( שלא הופיעו בעת ביצוע האקג)

מנהל פורום לב האישה