אנורקסיה כרונית והלב

דיון מתוך פורום  לב האישה

02/10/2022 | 09:31 | מאת: א

שלום, אני מתמודדת עם אנורקסיה כרונית עשרות שנים, כאשר לרוב אני במצב היציב/רגיל שלי נעה בין bmi 16 ומשהו ל17. לא יכולה יותר. ואחת לכמה זמן יש נפילות אפילו עד bmi 14 ואז אשפוז וחוזרת עד 17. ידוע לי ואני גם חווה בעיות בריאותיות. ידוע לי על סכנת מוות באחוזים גבוהים בחולות, לעתים בשל כשל לבבי. שאלתי היא, האם סכנת מוות היא רק בbmi נמוך או שגם bmi 17 ומטה לאורך עשרות שנים מהווה סכנת מוות (מעבר לבעיות בריאות שאני מכירה ולצערי חווה). תודה

אני מטחלת לך רפואה שלמה והחלמה, איני יודעת לכמת את הסיכון _(המ וכר והידוע) של אנורקסיה על הלב יחסית מדדי הBMI שציינת

מנהל פורום לב האישה