לחצי דם נמוכים מאוד כרוני

דיון מתוך פורום  לב האישה

27/08/2022 | 00:37 | מאת: Linoy

אני בת 43 בריאה בדרך כלל ,, שוקלת 43 קילו, גובה 1.66 סמ, ברקע פעימות מוקדמות, אני שנים סובלת מלחצי דם נמוכים רוב הפעמים שאני מודדת בבית ברגע רגוע לחץ דם תמיד 90/60 או 92/70 לא עובר את ה105 אף פעם, לפעמים יש מקרים שהלחצי דם מגיעים גם ל 88/60 משהו כזה, אין התעלפויות יש פעימות מוקדמות לפעמים, לא לוקחת תרופות קבועות, יש תרופות שיכולות לעזור למצב שלי? אשמח מאוד לדעתך ממה נובע מצב כרוני כזה של שנים ?

את מתארת אשה צעירה בריאה - לשתות הרבה לעסוק בפעילות גופנית - קפה מעת לעת ..

27/08/2022 | 12:46 | מאת: Linoy

זה שהלחצי דם מגיעים ל88 ו 85 לא יכול להזיק ללב להגיע לקוצב לב חלילה? כי בשנה האחרונה התחילו לי פעימות מוקדמות למרות שעשיתי בדיקות מקיפות מאוד ללב עצמו ממש מלא בדיקות. אשמח לתדובה לזה🙏🙏🙏

עניתי למטה - מתוארת אשה צעירה בריאה

28/08/2022 | 22:29 | מאת: Linoy

למה בזמן המחזור או לפניו יש לעיתים הפרעות קצב של פעימות מוקדמות ? והאם לנוכח אקו לב במאמץ שיצא תקין זה לא מסכן חיים לדום לב חלילה? 🙏🙏

מנהל פורום לב האישה