שאלה- כאבים בבית החזה

דיון מתוך פורום  לב האישה

08/08/2022 | 13:14 | מאת: שרית

ד״ר שלום רב, מזה כחוגש אני חווה לעיתים דקירות בבית החזה, כל פעם בצד אחר… לפעמים זה גם מקרין ליד בצד שבו כואב לי בחזה, מרגישה ביד מן תחושה של רדימות. יש לציין, שזה סוג של דקירות מה שאני מרגישה בבית החזה. מאוד נלחצתי בגלל שזה בחזה, עשיתי בדיקות דם, אקג, בדיקת מאמץ שכולן יצאו תקינות. אשמח לדעתך בעניין, האפ הכאבים יכולים להיות ממקור שרירי? אני בבית רוב היום עם ילד בן שנתיים… והוא די כבד כבר. האם יש צורך בבדיקות נוספות הקשורות ללב? תודה מראש.

לא בהכרח קשור בלב.. יש להתיעץ ברופא המשפח באשר לצורך בבירור לבבי

מנהל פורום לב האישה