בדיקת ecg אמינות ודחיפות מתן טיפול

דיון מתוך פורום  לב האישה

18/05/2022 | 16:58 | מאת: רותם

בת 39, מעשנת. סובלת שנה וחצי מסחרחורת, כאבי ראש, גרירת רגל,תחושת שריפה בידיים וברגליים. אתמול בוצע אקג. על תדפיס הבדיקה: Sinus Tachycardiya Slight ST-T Abnormality, Poor R Progression, Left Atrial Enlargement, Right Atrial Enlaremnt אודה על אמינות הבדיקה ומידת הדחיפות לטיפול. תודה!

10/06/2022 | 11:56 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רותם, על מנת להבין את הסיבה לתלונות שלך צריך לקבל קצת יותר פרטים על הרקע שלך, לאפיין יותר את התלונות, לבדוק אותך. אקג זו בדיקה שרושמת את הפעילות החשמלית של הלב ובמקרים מסוימים של בעיה באספקת דם ללב, במבנה של הלב או במקרה של קיום הפרעת קצב בזמן ביצוע הבדיקה יכולה להצביע או לכוון לבעיה לבבית. פענוח הבדיקה נעשה על ידי רופא שיודע גם את הרקע והתלונות שלך. הרישום שמופיע על גב האקג מתאר את האקג שלך. אני ממליצה לחזור עם האקג לרופא משפחה שמכיר אותך, את התלונות שלך וששלח אותך לבדיקה. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה