גשר מיוקרדיאלי בבדיקת סיטי לב עם הזרקת חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  לב האישה

18/12/2021 | 12:17 | מאת: גל

בוקר טוב דוקטור ברצוני לדעת מהו גשר מיוקרדיאלי בבדיקת סיטי לב עם הזרקת חומר ניגוד האם דורש טיפול תרופתי האם מסוכן האם גורם להפרעות קצב האם יש צורך יש לטפל בו במידה ויש לי התקן מטרייה לאחר צנתור לב pfo שעברתי לפני כחצי שנה שטרם נסגר תודה רבה על המענה ויום טוב

22/12/2021 | 09:15 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום גל, גשר מיוקרדיאלי זה מצב שהעורק שמספק דם ללב עובר דרך שריר הלב עצמו. ברב המקרים הדבר לא גורם לבעיה. יחד עם זאת על מנת לדעת את המשמעות של הממצא אצלך צריך לדעת את הסיבה בגללה הופנית לבדיקת ה CT, לדעת את גילך, רקע רפואי, תלונות וכו. גם ההחלטה על הטיפול קשורה בכל הפרטים הללו. אני ממליצה לחזור עם התשובה לרופא שהפנה אותך לבדיקת ה CT. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה