כאבים בחזה באמצע עם חולשה בכל הגוף

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/12/2021 | 22:02 | מאת: אא

יש לי כאבים בחזה באמצע למעלה כבר שעה החום 37.7 משתעלת קצת וחולשה

22/12/2021 | 08:55 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אא, לכאבים בחזה יש סיבות שונות חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. על מנת לאבחן את הבעיה אצלך כמובן חייבים להכיר את גילך, רקע רפואי, מחלות שקיימות, לקבל יותר פרטים על התלונה ולבדוק אותך ואז להחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה שמכיר אוץך, ישמע את תלונתך, יבדוק אותך וינחה אותך אם צריך לבצע בדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה