בדיקת הולטר לב 24 שעות

דיון מתוך פורום  לב האישה

28/11/2021 | 21:53 | מאת: יעל

בת 49 ביצעתי בדיקת הולטר בשל סחרחרות דפיקות לב מהירות פעימות מוקדמות חולשות ירידה במשקל נמצאת בבירור של כמה רופאים להלן הפענוח הולטר.התור לקרדיולוג רק עוד חודש. קצוב סינוס ממוצע 74 מקסימלי 121 פעימות מוקדמות על חדריות. לא נצפו הפרעות הולכה או פאוזות. להלן סיכום האם יש ממצאים בבדיקה שיכולים להסביר את התלונות שלי ? l S: 465 Single: 342 SVE Total S Pair: 27 Total: 54 SVE Bigeminy: 4 Total: 12 SVE Trigeminy: 2 Total: 6 SVE Total S Run: 13 Total: 51 SVE S Permillage: 4 Max S in a Min: 14 Total V: 794 Single: 597VE Total V Pair: 45 Total: 90 VE Bigeminy: 5 Total: 15 VE Trigeminy: 1 Total: 3 VE Total V Run: 23 Total: 89 VE V Permillage: 7 Max V in a Min: 16 SDNN (ms) : 137.5 SDANN (ms) : 132.6 rMSSD (ms) : 73.9 PNN50 (%) : 7.4 CV : 0.10 Power: 9382.2 ULF : 4856.0 VLF : 3223.7 LF : 716.9

29/11/2021 | 16:51 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום יעל, הולטר זה מכשיר שרושם את קצב הלב במשך זמן מסוים בדרך כלל יממה. המטרה העיקרית של ההולטר זה לקשר בין התלונות לממצאים בקצב הלב. הדבר הכי חשוב בפענוח זה לדעת אם הרגשת את הסחרחורת ודפיקות לב בגללם עשית את ההולטר בזמן שהיית מחוברת למכשיר. אם כן היית צריכה ללחוץ על הכפתור הירוק ובדוח היו צריכים לציין מה היה בזמן הזה ברישום ההולטר. אם לא הרגשת את התלונה שלך אז ההולטר לא אבחנתי ויש צורך לחזור עליו יותר ימים או להתחבר למכשיר אחר איתו אפשר ללכת כמה חודשים. לפי התשובה ששלחת לא נרשמו הפרעות קצב משמעותיות ברישום ההולטר. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה