סוג של לחץ באזור הלב

דיון מתוך פורום  לב האישה

10/09/2021 | 17:56 | מאת: עדי

היי אני בת 20, לפעמים מרגישה סוג של לחץ עמום באזור טיפה מעל הלב שמקרין לי גם ליד שמאל.. זה לפעמים בא בגלים שעוברים אחרי שבוע או מס ימים.. הלכתי לרופא יחידה ( חיילת) והוא נתן לי אופטלגין משהו שלא ככ עזר יש צורך לבדוק את זה?

07/10/2021 | 17:06 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום עדי, לכאבים בחזה יש סיבות רבות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן על מנת לומר את הסיבה אצלך צריך להכיר את הרקע האישי והמשפחתי שלך, לאפיין יותר את התלונה, לבדוק אותך. אני חושבת שבשלב ראשון כדאי לעשות בדיקות דם בסיסיות ותרשים אקג ואז להחליט בהתאם לתלונות ולממצאים אם יש צורך בבדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה