דקירות חלשות מידי פעם בחזה

דיון מתוך פורום  לב האישה

16/06/2021 | 12:54 | מאת: עינב

שלום, בת 28, בריאה, מבצעת פעילות גופנית עצימה כ4 פעמים בשבוע ללא בעיה. כשבועיים מרגישה דקירות חלשות באזורים שונים של החזה ובטן עליונה, פעמים בודדות בכל יום, ולעיתים בכלל לא. לפני 4 חודשים אקג תקין שבוצע כמעקב נוירולוג עקב שימוש בסטימולנטים לקשב וריכוז והעלאת מינון, אותם לוקחת כבר שנתיים. מלבד זאת, מצבי הגופני טוב. האם יש ממה לחשוש? תודה

23/06/2021 | 08:41 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום עינב, לדקירות בחזה סיבות רבות חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן על מנת לאבחן את הסיבה אצלך צריך להכיר יותר את הרקע שלך, לאפיין יותר את התלונה ולבדוק אותך. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה לבצע קודם בדיקות דם מקיפות וגם לחזור על תרשים האקג ואז רופא המשפחה יחליט על המשך הברור לאחר הבדיקה שלך ותוצאות הראשוניות הללו. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה