פעימות לב חזקות ולרגע נפסק

דיון מתוך פורום  לב האישה

09/05/2021 | 00:30 | מאת: דנית

יש לי מידיי פעם שאני מרגישה שיש לי גופק חזק ולכמה שניות אין וחוזר שוב. ובנוסף אני סובלת מסחרחורות כרוניות.. האם יכול להיות קשר ?

23/05/2021 | 12:49 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום דנית, על מנת לאבחן מה הוא זה שמפריע לך צריך להכיר יותר את הרקע הרפואי שלך, את גילך, לקבל יותר פרטים על התלונה ולבדוק אותך. בנוסף חשוב לרשום את קצב הלב בזמן התלונות הללו, את זה ניתן לעשות על ידי בדיקה שנקראת הולטר דופק. מכשיר שאת הולכת איתן במשך 24-72 שעות, הוא מקליט את קצב הלב. כשאת מרגישה את התלונה את לוחצת על כפתור ירוק ואז מסומן המקום שם הרגשת את התלונה וניתן יהיה לראות מה נרשם בקצב הלב בזמן התלונה. לגבי סחרחורת ישנן סחרחורות שונות מסיבות שונות. על מנת להבין את סיבת הסחרחורת אצלך חייבים גם להכיר את הרקע הרפואי שלך וכמובן לאפיין יותר את התלונה. ההולטר יאפשר לך גם ללחוץ על הכפתור הירוק בזמן הסחרחורת. בהמשך לממצאים הרופא יחליט אם יש צורך בבדיקות דם ובדיקות נוספות ללב. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה