כאבים בלב כאשר לחץ דם ודופק תקינים

דיון מתוך פורום  לב האישה

09/04/2021 | 10:34 | מאת: זינה

אני בת 80. מרגישה כאבים בלב. אני נוטלת כדורים lercapres נגד לחץ דם גבוה וlosartan. א.ק.ג. שעשיתי לפני שנה היה תקין. לא היו בעיות קרדיולוגיות בעבר האם כאבים קשורים ללב?

11/04/2021 | 14:02 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום זינה, כמובן שלא ניתן לאבחן את הסיבה לכאבים שאת חשה, בלי להכיר את הרקע שלך לעומק, בלי לאפיין יותר את התלונה שלך ובלי לבדוק אותך. אני ממליצה לפנות לרופא משפחה שיאפיין את התלונה שלך, יבדוק אותך, יעשה אקג עדכני ואז יחליט אם יש צורך בבדיקות דם או בבדיקות נוספות כמו גם אם יש צורך להתחיל בטיפול כלשהוא. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה