האם מסוכן ללב.........

דיון מתוך פורום  לב האישה

04/04/2021 | 18:24 | מאת: ג

שלום, האם זה נכון שאם לוקחים מגנזיום 400 מ"ג ביום זה מסוכן ללב? איך מגנזיום משפיע על הלב? קראתי שהוא דווקא מועיל רוקח אמר שצריך לעשות בדיקות דם לפני זה

11/04/2021 | 13:57 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רב, מגנזיום היינו יון חשוב שיש לו חשיבות בפעילות החשמלית והמכנית של שריר הלב. רב האנשים שאוכלים תזונה מאוזנת ולא נוטלים תרופות מסוימות כמו משתנים הרי רמת המגנזיום בדם היא תקינה. מי שרמת המגנזיום שלו תקינה והוא בכל זאת נוטל מגנזיום הרי בהנחה שהתפקוד הכלייתי שלו תקין, עודף המגנזיום יופרש בשתן. אפשר לעשות בדיקות דם וכך לדעת את הרמה המדויקת של המגנזיום. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה