ניתוח בבית חולים פרטי

דיון מתוך פורום  לב האישה

21/07/2020 | 11:11 | מאת: סופי

שלום לשחר, אני עומדת לפני ניתוח השתלת נקז בעין הניתוח יתבצע בבית חולים פרטי, בתרשים של א.ק.ג גילו שיש לי סימנים של איסכמתים, ,ואני קצת דואגת אם יש בבית חולים פרטי את כול מה שצריך אם חלילה מתעוררת בעיה ? תודה רבה מאוד לתשובה סופי

09/08/2020 | 11:03 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שחר, מתנצלת על העיכוב בתשובה. אם אני מבינה את השאלה שלך נכון הרי בא.ק.ג שעשו לך באופן שגרתי לפני ניתוח. מכשיר הא.ק.ג רשם את ההערה שאותה ציינת. אם זה אכן כך אז פיענוח הא.ק.ג לא נעשה על ידי מכשיר הא.ק.ג אלא על ידי רופא שמכיר אותך, את הרקע שלך , גיל, מחלות נוספות ועוד. לפעמים יש שינויים בא.ק.ג שאין להם כל משמעות והם עדיין בגדר התקין ולפעמים כמובן שינויים בא.ק.ג עלולים להחשיד לבעיה לבבית. זה תפקידו של הרופא להבדיל בין המצבים. כמובן בלי לראות את הא.ק.ג ולהכיר את כל הרקע שלך לא ניתן להתיחס בצורה מהימנה. לגבי עניין בית חולים פרטי אז גם בית חולים פרטים אמור להיות ערוך לתת מענה בכל בעיה רפואית אחרת שמתעוררת. בהצלחה ותרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה