דקירה בלב / חזה שמאל בעת שכיבה על צד שמאל

דיון מתוך פורום  לב האישה

21/04/2020 | 16:48 | מאת: מיכל

בריאה בדרך כלל, בת 45 במהלך השבועיים האחרונים כשאני שוכבת במיטה על צד שמאל בזמן מנוחה מרגישה לאחר מספר דקות דקירות בחזה שמאל שעוברות תוך מספר שניות.

10/05/2020 | 12:36 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מיכל, לדקירות בצד שמאל יש סיבות שונות חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן כדי לדעת את הסיבה במקרה שלך צריך להכיר יותר את הרקע שלך. לאפיין יותר את התלונה, לבדוק אותך. היות ואת מתארת משהוא יחסית קצר אז כנראה שלא מדובר בבעיה קשה שקשורה ללב. אני ממליצה לפנות לרופא משפחה שיבדוק אותך, לבצע בדיקות דם וא.ק.ג ואז הרופא משפחה יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה