תוצאות בגיקת הולטר לב לבת 24

דיון מתוך פורום  לב האישה

02/02/2020 | 10:49 | מאת: אני

שלום , אני בת 24 ברקע : לאחרונה מספר התעלפויות, סחרחורות , תחושות ערפול וחולשה נשלחתי לבדיקה ואלו הממצאים, : קצב מינימלי 46 קצב מקסימלי 137 ממוצע 64 Vpc's בודד משך הבדיקה 20 שעות אשמח לדעת מה זה אומר?

01/03/2020 | 13:42 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רב, הולטר דופק זו בדיקה שרושמת את קצב הלב במהלך יממה. מטרת הבדיקה היא לקשר בין התלונות לממצאים בהולטר. חשוב לדעת אם במהלך הבדיקה הרגשת את התלונות של הסחרחורת ותחושת ערפול שבגללה בוצעה הבדיקה. אם לא אז הבדיקה אינה אבחנתית וצריך לחזור על הבדיקה ליותר ימים או להתחבר למכשירים אחרים המנטרים את קצב הלב תקופה יותר ממושכת. בתוצאת בדיקה שתארת לא נרשמו הפרעות בקצב של הלב. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה