גלי חום והזעות יום ולילה,

דיון מתוך פורום  לב האישה

19/01/2020 | 06:46 | מאת: דפ

בת 55. סובלת כבר 5 חודשים מהזעות ביום ובלילה, בשונה מגלי חום של גיל המעבר שהסתיימו. מתעוררת 4-5 פעמים בלילה. אורך הגל כ- 2 דקות ואז מתכסה חזרה. גם בקיץ עם כיסוי דק.

19/01/2020 | 10:48 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום דפ, להזעות לילה סיבות שונות, הרב אינן קשורות ללב. כמובן על מנת לדעת את הסיבה אצלך יש צורך להכיר יותר את הרקע שלך, לאפיין את התלונה שלך ולבדוק אותך. בכל מקרה ארועי הזעה שקשורים יותר ללב יהיו יותר כהזעה קרה ומלווים בתלונות נוספות דפיקות לב כאבים בחזה וכו. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה שמכיר אותך יאפיין את התלונה , יבדוק אתך ויחליט לגבי בדיקות דם ובדיקות נוספות שיש לבצע. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה