האם צריך להוריד חזיה לבדיקת סטטוסקופ?

דיון מתוך פורום  לב האישה

04/10/2019 | 14:31 | מאת: בת 19

https://www.doctors.co.il/forum-15/message-1115/ בשרשור הזה, הרופא הסביר שזה תלוי בגודל ומבנה החזה והחזיה. אם יש החזה שלי קטן ופוזל החוצה (אין לי קו של מחשוף), זה ידרוש ממני להוריד חזיה?

03/11/2019 | 14:17 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום בת 19, בדיקת סטטוסקופ היא בדיקה שבה הרופא מאזין עם מכשיר מיוחד לקולות לב. יש נקודות מסוימות בהן יש צורך להאזין. ברב המקרים ניתן למקם את המכשיר מתחת לחזיה ובנקודות בחלק החזה העליון וכך להמנע מהורדת החזיה.אני משוכנעת שאם תשתפי את הרופא בבקשתך, יכבד את רצונך ויעשה כמיטב להאזין לך ללא הורדת החזייה כך שגם לא תפגע איכות הבדיקה. תרגישי טוב

03/11/2019 | 16:53 | מאת: בת 19

תודה, מה לגבי בדיקות הדמיה של הלב?

מנהל פורום לב האישה