פיענוח בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

01/05/2019 | 00:07 | מאת: רנין

פיענוח תוצאות מהירות מינימאלית : 74 לדקה מהירות מקסימאלית :142 לדקה מהירות ממוצעת : 91 לדקה הפרעוצ קצב חדריות vpc's נצפה vpc's בודד במשך הבדיקה הפרעות קצב על חדריות Apc's נצפה Apc's בודד במשל הבדיקה

05/05/2019 | 14:33 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רנין, על מנת לפענח נכון את תוצאת בדיקת ההולטר יש צורך לדעת פרטים עלייך כולל גיל, מחלות אחרות , מה הסיבה שבוצעה בדיקת ההולטר ואם הרגשת את אותה התלונה שבגללה בוצע ההולטר בזמן שהיית עם המכשיר. בבדיקת ההולטר שתארת לא נמצאה עדות להפרעת קצב משמעותית. כמובן שאם לא הרגשת את התלונה שבגללה היא בוצעה אז הבדיקה אינה אבחנתית. תרגישי טוב.

מנהל פורום לב האישה