כאבים בחזה וקשיי נשימה

דיון מתוך פורום  לב האישה

14/11/2018 | 12:31 | מאת: טלי

אני בת 30 +ילדה בת שנה וחצי. מאובחנת עם תת פעילות של בלוטת התריס והאשימוטו אבל בבדיקות המדדים תקינים. בחודש האחרון כאבים חזקים באזור החזה כאילו משהו פנימי כזה מציק שלא ברור אם זה משהו ממערכת העיכול או מהלב ובשבוע האחרון ממש כאבים בחזה עצמו כאילו נתפס כזה חזק וכואב וקשה לנשום יש לי כל הזמן דפיקות לב וקשה לנשום וכאבים מקרינים לגב ולאזור בית השחי. עשיתי ככבר מיליון בדיקות - בדיקות דם למיניהן, צילומי חזה וריאות, אקג וכו ואפילו הגעתי למיון. כל הבדיקות יוצאות תקינות ואני מרגישה מזעזע ממש מפריע לתפקוד היומיומי כאבים בלתי נסבלים!! מה זה יכול להיות?

18/11/2018 | 14:42 | מאת: מירי בליך

שלום טלי, הסיבות לכאבים בחזה הן רמות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן כדי לומר מה הסיבה במקרה שלך צריך להכיר את הרקע שלך, לאפיין יותר את התלונה ןלבדוק אותך. בכל מקרה אני חושבת שבמידה ובדיקות דם שלך בגדר התקין כולל תפקודי בלוטת התריס וגם תרשים הא.ק.ג אז היתי ממליצה מבחינת הלב לבצע בדיקת אקו לב לראות תפקוד הלב והמסתמים ובנוסף להתחבר למכשיר שנקרא הולטר דופק שיאפשר לרשום את קצב הלב שלך בזמן התלונות. אני ממליצה לפנות לרופא משפחה שיפנה אותך לאן שצריך. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה