נימול ביד ורגל שמאל זה ארבעה לילות רצופים מלווה בצרבת

דיון מתוך פורום  לב האישה

23/10/2018 | 21:53 | מאת: מיכל

אני בת 35 וסובלת כמה ימים מנימול ביד ו או רגל שמאל ,זה ארבעה ערבים ברצף. זה מלווה לעיתים בצרבת.מה עלי לעשות.

28/10/2018 | 09:16 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מיכל, כמובן שקשה לומר מה הסיבה לתלונות שלך בלי להכיר את הרקע הרפואי, בלי לקבל יותר פרטים על התלונה ובלי לבדוק אותך. בכל אופן תלונות שמערבות את הרגל פחות אמורות להיות קשורות ללב. יחד עם זאת אני ממליצה לפנות לרופא משפחה שמכיר האת הרקע שלך, שיקבל יותר פרטים על הבעיה, יבדוק אותך ויחליט אילו בדיקות נוספות יש לבצע. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה