דקירות בצד שמאל בלב בת 24

דיון מתוך פורום  לב האישה

18/06/2018 | 07:54 | מאת: אאאעאע

מאתמול התחלתי להרגיש דקירות בצד שמאל וקושי בנשימה ודקירות ביד שמאל הלכתי לישון התעוררתי חשבתי זה יעבור אבל לא..אני בת 24 מה עליי לעשות ? אני ממש חוששת שבוע לפני כן היתי במצב של לחץ בכיתי כל השבוע מסיבות אישיות והיתי לחוצה בטירוף

15/07/2018 | 17:09 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום , לדקירות בצד שמאל יש סיבות רבות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב . על מנת לאבחן את הסיבה לתלונות שלך כמובן צריך להכיר את הרקע הרפואי והמשפחתי שלך, לקבל יותר פרטים על התלונה, לבדוק אותך ואז לפי הממצאים להחליט לגבי צורך לבצע בדיקות דם תרשים א.ק.ג ובדיקות נוספות. מצבי לחץ גם יכולים להיות הסיבה, א כי את מתארת משהוא שהיה כשבוע קודם. אני ממליצה קודם כל להרגע ולפנות לרופא המשפחה שיבדוק אותך ויחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה