פעימות מוקדמות באות ונעלמות

דיון מתוך פורום  לב האישה

29/04/2018 | 14:04 | מאת: סיגלית

רב תודות לך דוקטור מירי, כתבת מנסיון שלי... סליחה על השאלה , האם גם לך ז מוכר? האם גם לך יש תופעה כזאת של פעימות מוקדמות שבאות ונעלמות??? ממש סליחה על השאלה פשוט אני סומכת מאוד על שיקול דעתך המקצועית. המןן תודה לך.

17/05/2018 | 15:46 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום סיגלית, בהמשך לתשובתי הקודמת. הניסיון הוא לא מאדם אחד אלא מחולים רבים שהגיעו עם תלונות והיו להם פעימות מוקדמות ובביקור חוזר ללא התערבות כלשהיא הפעימות חלפו לחלוטין או הצטמצמו מאוד. זו היתה כוונתי. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה