פעימות מוקדמות באות ונעלמות

דיון מתוך פורום  לב האישה

22/04/2018 | 14:51 | מאת: סיגלית

תודה רבה לך דוקוטור על התשובה... אכן ביצעתי בדיקות לחסרים והכל תקין. יש לציין שהפעימות לפעמים נעלמות לחודשיים ולצערי שוב חוזרות. יש ימים בהם יש כ10 פעימות ביום. וזה נורא מפחיד. למרות שביצעתי את כל הבדיקות הקארדיליות. והרופאים אומרים לי שאני צריכה ללמוד להתעלם. מאוד קשה להתעלם. האם יש סיכוי שזה ייעלם מתישהוא??? או שכל חיי אסבול כך??? המון תודה.

29/04/2018 | 09:45 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום סיגלית, בהמשך לתשובתי הקודמת. מהניסיון שלי יש בהחלט תקופות בחיים עם יותר פעימות מוקדמות ועם פחות. לא תמיד ניתן לעלות על הסיבה לכך. יש מקרים רבים שכמו שהפעימות החלו כך גם חלפו. בכל מקרה כמו שכתבתי לך בתשובה הקודמת, במידה ואין מחלת לב הרי הפעימות המוקדמות אינן מסוכנות והן לא צריכות להדאיג. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה