האם בדיקת MRI יכולה להתבצע עם סטנט

דיון מתוך פורום  לב האישה

31/10/2017 | 22:44 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 55 עם 4 סטנטים ב 3 עורקים. יש לי שדיים עם DENSITY אני מעוניינת לעבור בדיקת MRI במקום ממוגרפיה, שכן לא רואים כלום בממוגרפיה והאולטרסאונד מראה ממצא שנראה לטכנאית אחת חשוד ולטכנאית שנייה (בכירה) כציסטה בלבד. להבנתי הבדיקה המומלצת במקרה כזה הינה MRI. שאלתי: האם אני יכולה לבצע בדיקה זו עם סטנטים (האם המגנט עלול "למשוך" אותם ולהזיק? תודה מראש על תשובתך, מיכל

02/11/2017 | 17:25 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מיכל, במידה וסטנטים הכוונה לסטנטים בעורקים הכליליים הרי אין מניעה וניתן לבצע בדיקת MRI תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה