כאבים בצד שמאל בחזה בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  לב האישה

01/04/2017 | 22:04 | מאת: רונן

שלום, אני בן 15 ויש לי דקירות בצד שמאל של החזה, זה מין דקירות קטנות שאני. רגיש בערך כל שתי דקות וזה קורה כשאני במנוחה(לא עושה פעילות כלשהי) עכשיו הקטע הוא שזה לא רק מהיום זה כבר כמה ימים ואני לא יודע מה זה או מה לעשות בנוגע לזה. אני גם כל פעם אור לעצמי שזה כלום והכל בסדר ומצד שני אני גם נוגד את עצמי ואומר שזה יכול להיות גם מסוכן וחמור עם לא אפעל בנוגע לזה. אז אני לא ממש יודע מה לעשות. אשמח לקבל תשובות ועזרות. תודה, רונן

23/04/2017 | 09:10 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רונן, סליחה על העיכוב בתשובה. כמובן שבלי להכיר את הרקע שלך ושל המשפחה שלך , בלי לקבל פרטים נוספים על אופי התלונה ובלי לבדוק אותך קשה לומר במה מדובר. בכל אופן בהנחה שאתה בריא, הרי לפעמים תלונות כאלו יכולות להיות קשורות בפעימות מוקדמות שזה משהוא שקיים אצל הרבה אנשים בריאים וזה בדרך כלל לא מסוכן. בכל אופן אני ממליצה לשתף את ההורים בתחושות שלך ולגשת לרופא משפחה/ ילדים ולאחר שישמע את התלונה ויבדוק אותך , יחליט אם צריך לעשות בדיקות דם או בדיקות נוספות גם ללב כמו א.ק.ג ובדיקות אחרות לפי הצורך. תרגיש טוב

מנהל פורום לב האישה