היסטוקרופיה ניתוחית – הסרת פוליפ מרירית הרחם – See

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

25/06/2015 | 20:48 | מאת: shir

שלום ד"ר שלומי כהן-איילון, עלי לעבור היסטוקרופיה ניתוחית בפעם השניה להסרת פוליפ מרירית הרחם (מעט לפני גיל 43, , ללא ילדים, לקראת ניתוחי פוריות). האם מומלץ לעבור ניתוח בשיטת See and Treat או ניתוח? מהם הסכנות וההבדלים בינהם? בנוסף, יש מספר גדול של רופאים מומלצים. מהם הקריטריונים לדעתך לבחירת רופא מתאים בנושא הזה? תודה רבה על העזרה!

שלום לך, אם הפוליפ בקריטריונות המתאימים לביצוע היסטרוסוקפיה בשיטת SEE&TREAT הווה אומר, גבעולי וקטן מ-2 ס"מ, ואת מכירה עצמך כבעלת סבלנות ורגישות לא גבוהה לפרוצדורות-את בהחלט יכולה להתאים. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית