היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

02/04/2014 | 18:45 | מאת: עינת

שלום, אני עתידה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית שלייה (חודשיים לאחר הלידה). הבנתי שיש מספר סיכונים בהליך שאחד מהם הוא חוסר איזון מלחים (אלקטרוליטים) עקב הנוזל שמחדירים תוך כדי ההליך. במהלך הלידה רמות האלקטרוליטים בדמי היו גבוהות מאוד ומבדיקות דם שערכתי לפני כשבוע ישנה ירידה אך עדיין לא בטווח הנורמה. האם זה יכול להוות סכנה?

עינת שלום, לרוב היסטרוסקופיה להורחקת שאריות הריון היא פעולה קצרה והסיכוי שתהיה ספיגה משמעותית שתשנה מאזן המלחים בדם קלושה. כדאי שרופא המשפחה יבדוק שהמלחים תקינים לפני ביצוע הניתוח. בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית