מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/02/2014 | 23:21 | מאת: אורית

שלום לד"ר שלומי כהן-אילון! שמי אורית ואני בת 53, עקב מחזורים לא סדירים המלווים בדימום חזק, נתבקשתי ע"י רופא הנשים לבצע בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית. לפני הבדיקה צריך להיות שבוע אחרי המחזור, מה אוכל לעשות שהמחזור שלי איננו סדיר ומגיע פעם בשלושה עד ארבעה חודשים, עקב פרולקטין גבוה עלי לצרוך פעם בשבוע כדור קבותרים לסידור המחזור החודשי. האם אוכל בכל זאת לבצע את הבדיקה ולהתעלם מהכנה זאת?

אורית שלום, ניתן לבצע ההיסטרוסקופיה במקרה שלך גם לא לפי הפרוטוקול שציית שיותר רלוונטי לנשים בתקופת הפיריון בהן קריטי לראות הרירית במצבה הטרום ביוצי. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית