היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

18/01/2014 | 20:39 | מאת: דנה

היי עברתי הפלה בציטוטק שלא הצליחה ולאחר מכן בגרידה שגם לא הצליח ולאחר מכן היה חשד לavm וקיבלתי זריקת mtx והשאריות נשארו אותו דבר ועכשיו הבטא ירד מ103 ל33 עכשיו אני אמורה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית האם יש סיכוי שיוציאו את השאריות שנשארו בהיסטרוסקופיה אבחנתית? ואולי לא מדובר בavm? תודה

דנה שלום, המקרה מרכב, AVM דורש הערכה טרום ניתוחית עם אולטרסאונד תלת מימדי ואולי MRI, אני מציע לך לפנות לבירור מסודר אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית