מיומות ברחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/11/2013 | 17:02 | מאת: עדי

שלום, בהמשך לשאלתי, אני בת 45, יש לי ברחם מיומות תת סירוזיות בגודל 16 שבועות הריון, לחץ בשלפוחית השתן, שאלתי: האם אפשר לקחת ביופסיה לדגום אותן? תודה רבה

זו פרוצדורה לא מקובלת ואין לה הגיון קליני, ביופסיה אקראית משרירן לא תבטיח שבמקומות אחרים בשרירן אין גידול, כמו כן הסיכון שבביצוע ביופסיה שכזו הוא רב מפםאת דימום לא נשלט העלול לגרום צורך בניתוח דחוף. כדאי להגיע להתייעצות מסודרת בנושא במרפאה עם כל החומר לקבל החלטה לגבי ניתוח/טיפול אחר אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית