היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

05/09/2020 | 21:52 | מאת: מעין

בחמישי עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית- חודשיים לאחר לידה שקטה, באולטרסאונד ראו משהו לא ברור. הרופא אמר שהבדיקה תקינה לחלוטין. במהלך הבדיקה ראיתי שהוא מנסה להוציא משהו (נראה כמו אצה), הוא הסביר שזה חלק מהרירית. האם הגיוני? לא היה דימום אחרי. כעת, יום שבת התחיל דימום חום, הטמפון יצא ממש ספוג דם חום ואני 11 ימים לפני מחזור. האם גם זה הגיוני? תודה על התשובה

זו כנראה תגובה לניסיון ביופסיה מהרירית. המתיני וסת הקרובה לוודאי שהתסמינים יחפו

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית