היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

11/03/2020 | 13:44 | מאת: שירה

שלום רב, עברתי לפני מספר ימים היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת הידבקויות, שנגרמו לאחר גרידה בשבוע 9. אני לוקחת אסטרופם למשך שבועיים ולאחר מכן אקח פרוברה למשך שבוע. השאלה שלי האם לאחר קבלת המחזור, בתום נטילת הפרוברה אני יכולה לבצע החזרת עוברים מוקפאים או שעלי להמתין למחזור נוסף? תודה

זו שאלה שיש להפנות לרופא הנשים שיצע ההיסטרוסקופיה, יתכן ויש מקום לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר הוסתלוודא כי החלל תקין לפני חידוש הטיפולים. בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית