בדיקת הידרוסונוגרפיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/02/2020 | 12:55 | מאת: רינת

שלום דר, רציתי בבקשה לשאול, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית שיצאה תקינה. כרגע אמורה לעבור צילום רחם כדי לוודא את המעבר בחצוצרות. האם אתה ממליץ על ביצוע בדיקת הידרוסונוגרפיה-סונו במקום? היא גם בודקת את המעבר בחצוצרות? תודה

06/02/2020 | 21:20 | מאת: רינת

או שעדיף בכלל את בדיקת HyFoSy?

בדיקת הסונוהיסטרוגרפיה או הידרוסונוגרפיה יכולה במקרים רבים לשמש כתחליף לצילום הרחם, אך עדיין לא תפסה את מקומה המלא במקום בדיקה זו ומהווה מעין בדיקת ביניים בין אולטרסאונד רגיל וצילום רחם. בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית