ווסת לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

01/01/2020 | 22:36 | מאת: סיון

ב25.11 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לתיקון נישה שנגרמה עי ניתוח קיסרי לפני 3 וחצי שנים. לאחר הפרוצדורה היו דימומים קלים במשך 3 שבועות לערך..היום קיבלתי את הווסת הראשונה וכאבי המחזור שונים מהרגיל- כאילו הרחם מתכווצת ללא הפסקה. כאבים מתונים אמנם אך קבועים. הדימום הוא מאוד מימי , כמות גדולה יחסית למה שאני רגילה של דם טרי אך יש גם קרישי דם. מאוד מלחיץ אותי הדימום המימי וכמות הדם שכן כך לא היה לי לפני הפרוצדורה... האם זה תקין?

מניסיוני, 3 הוסתות שלאחר ניתוח טיפול בנישה עשויות להיות שונות, כואבות וארוכות יותר. לרוב לאחר 3 וסתות אילו המחזור מסתדר.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית