פוליפים חוזרים ברחם מזה 4 שנים

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/07/2019 | 15:47 | מאת: אלאא

שלום. אני בת 31 בריאה בדר"כ ולא עברתי לידות, מזה 4שנים הופיע לי פוליפ ברחם פעם ראשונה ומאז כל שנה יש לי פוליפ או שניים שאני מסירה בהיסטרוסקופיה. האם אפשר להתייעץ לגבי טיפול מונע או לברר מה הסיבה? הרופא שלי אומר שלא ידועה הסיבה ושרק ניתן להסיר כל פעם כי הפוליפ גורם לדימום מוגבר וכאבי בטן במחזור.

ניתוחים חוזרים פחות רצויים, ניתן לשקול טיפול בגלולות או התקן תוך רחמי הורמונלי במטרה לנסות ולהפחית הישנות הפוליפ. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית