מועד ביצוע היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

08/02/2019 | 10:27 | מאת: יהל

שלום, במהלך טיפול ivf התגלה פוליפ לא גדול. לאחר שהטיפול לא הצליח הומלץ לי להסיר את הפוליפ ונתבקשתי לקבוע מועד להיסטרוסקופיה אבחנתית בקופה בין 5 עד 10 ימים אחרי קבלת המחזור (לפני זה היתה גרידה). המחזור הקדים וכעת המועד שנקבע יוצא אחרי 11 ימים מיום קבלת המחזור. 1. האם זה קריטי? 2. האם ניתן להוציא את הפוליפ באותו טיפול בקופה או שהיסטרו. אבחנתית משעמשה שלא עושים דבר מעבר לאבחון? תודה!

יממה אינה קריטית בקופ"ח למיטב ידיעתי מבצעים רק פעולות אבחנתיות בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית